Thomas Hauttekeete

Verpleger

Thomas is als verpleegkundige werkzaam zowel op de poli als in de operatiezaal.

Hij staat Dr. Lagast bij om te zorgen voor een vlotte afhandeling van de raadpleging en zal meestal als eerste een verkennend gesprek hebben omtrent je probleem.

Ook in de operatiezaal is hij de rechterhand van de dokter en zorgt voor een vlot verloop van je ingreep samen met de dokter, de anesthesist en het volledige operatiezaal team.

Thomas kende zijn opleiding  te Gent waar hij afstudeerde in 2003 aan de Artevelde Hogeschool als gegradueerd ziekenhuis verpleegkundige.

Daarna begon hij zijn praktijk loopbaan in het AZ Sint-Lucas te Gent op Mid-care en High-care. Hierbij volgde hij nog een extra opleiding om de bijzondere beroepstitel in de intensieve zorgen en spoedgevallen te bekomen.

Tijdens een korte periode als hoofdverpleegkundige in een rusthuis heeft hij een bijkomende kaderopleiding succesvol afgewerkt.

Daarna was hij tijdelijk actief in AZ STV Deinze als verpleegkundige in de mobiele equipe op spoed, IZ en het operatiekwartier.

Hier leerde hij dan ook Dr. Lagast kennen bij wie hij sinds december 2012 als vaste instrumentist en assistent aan het werk is.

Als tiener had hij reeds een voorliefde voor gitaren, versterkers en harde muziek, die tot op heden hem blijven passioneren.

Terug naar overzicht