Corona virus update

Praktische info naar aanleiding van het Corona Virus

13 apr 2020

Naar aanleiding van het Coronavirus worden volgende maatregelen opgelegd/getroffen:

Raadpleging: afspraken op de privé raadpleging in Sint-Denijs-Westrem zijn mogelijk mits inachtname van volgende  adviezen en preventie maatregelen:

 Niet essentiële  afspraken worden  best verplaatst naar een latere datum of kunnen afgehandeld worden via teleconsultatie. Gelieve het secretariaat op te bellen of in te spreken op de voicemail. Best kan je hiervoor een mailtje sturen naar: info@dokterlagast.be met vermelding van je naam en datum en uur van je afspraak. Gelieve hierbij te vermelden  dat je niet zal komen op de geplande afspraak, Indien je toch graag  advies wenst via teleconsultatie  gelieve dit dan te vermelden zodat wij je ten gepaste tijd kunnen contacteren. Voor het inplannen van een latere afspraak kan je best via de website opvolgen vanaf wanneer afspraken terug normaal kunnen ingepland worden. 

Essentiële afspraken zijn toegestaan mits in achtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Onder essentiële zorgverlening  wordt verstaan: acute problemen, hevige pijnen; opvolging chronische aandoeningen. Het is nog steeds de keuze van de patient om al dan niet op raadpleging te komen. Voor essentiele afspraken kan je best bellen naar het secretariaat tijdens de normale kantooruren: nummer 09 242 00 00.

Voorzorgsmaatregelen : social distancing: 1;5m ; handhygiëne; mondmasker personeel, optioneel voor patient.

Oudere personen en patiënten die zich enigszins ziek voelen worden afgeraden van zich buitenshuis te begeven en naar de raadpleging te komen.

Nieuwe afspraken: enkel voor essentiele aandoeningen. Voor niet dringende zaken vragen we van te wachten tot we terug onbeperkt kunnen plannen. Gelieve hiervoor de nieuws flash van de website op te volgen.

Operaties: Alle geplande ingrepen zonder dringend karakter zijn nog steeds niet mogelijk en worden uitgesteld tot nader order. Het secretariaat zal persoonlijk contact opnemen indien er enige wijziging gebeurt in verband met je geplande ingreep. 

Patiënten die op de wachtlijst staan voor een ingreep worden verzocht regelmatig de website te raadplegen om te zien vanaf wanneer niet dringende ingrepen terug kunnen ingepland worden. 

We hopen op jullie begrip en rekenen erop dat jullie, in het belang van ons allen, met deze maatregelen zult rekening houden!

Terug naar overzicht