Nieuws: 19 maart 2020

Corona virus update

Praktische info naar aanleiding van Corona virus

19 maart 2020

Naar aanleiding van het Coronavirus worden volgende maatregelen opgelegd/getroffen:

Raadpleging: afspraken op de privé raadpleging in Sint-Denijs-Westrem en Deinze-Astene blijven beperkt behouden met inachtname van verschillende adviezen en preventie maatregelen:

 Geplande afspraken: indien niet echt dringend of noodzakelijk best verplaatsen naar latere onbepaalde datum of teleconsultatie. Gelieve het secretariaat op te bellen of in te spreken op de voicemail of je kan beter nog hiervoor  een mailtje sturen naar: info@dokterlagast.be met vermelding van je naam en datum en uur van je afspraak. Gelieve hierbij te vermelden  dat je niet zal komen op de geplande afspraak, Indien je toch graag  advies wenst via teleconsultatie  gelieve dit dan te vermelden zodat wij je ten gepaste tijden kunnen contacteren. Voor het inplannen van een latere afspraak kan je best via de website opvolgen vanaf wanneer afspraken terug normaal kunnen ingepland worden. Oudere personen en patiënten die zich enigszins ziek voelen worden afgeraden van zich buitenshuis te begeven en naar de raadpleging te komen.

Nieuwe afspraken: enkel dringende gevallen kunnen momenteel een afspraak krijgen. Voor niet dringende zaken vragen we van te wachten tot we terug onbeperkt kunnen plannen. Gelieve hiervoor de nieuws flash van de website op te volgen.

Operaties: Alle geplande ingrepen zonder dringend karakter worden uitgesteld tot nader order. Het secretariaat zal persoonlijk contact opnemen indien er enige wijziging gebeurt in verband met je geplande ingreep. 

Patiënten die op de wachtlijst staan voor een ingreep worden verzocht regelmatig de website te raadplegen om te zien vanaf wanneer niet dringende ingrepen terug kunnen ingepland worden. 

We hopen op jullie begrip en rekenen erop dat jullie, in het belang van ons allen, met deze maatregelen zult rekening houden!

Terug naar overzicht