Orthopedie Heup & Knie

Dokter Lagast

Dokter Lagast

Over Dokter Lagast

Dokter Lagast is orthopedisch chirurg en sinds 2012 werkzaam is in Maria Middelares ziekenhuis Gent. Voorheen heeft hij gedurende 20 jaar de dienst Orthopedie in Deinze geleid.

Als orthopedist is hij gespecialiseerd in knie- en heupletsels,  en heeft reeds nationale en internationale faam gemaakt in de  behandeling van artrose en sportletsels. Zo heeft hij als gerenommeerd gastspreker en chirurg in reeds meer dan 20 landen uiteenzettingen en live surgeries geleid (Rusland, China, Indië, Brazilië, Argentinië, …) en werkt momenteel mee, samen met een internationaal team aan de ontwikkeling van een nieuwe revisie knieprothese.

Recent heeft de dokter zijn contract met het ziekenhuis Maria Middelares verlengd en zal aldus nog zeker verder werkzaam blijven tot april 2023 en houden jullie zeker op de hoogte omtrent nog een eventuele verdere verlenging!

Binnen het orthopedisch vakdomein is hij in het bijzonder gespecialiseerd in knie- en heupprothese, evenals behandeling van meniscus, ligamentletsels (zoals bv. voorste kruisband en achterste kruisband herstel) en kraakbeenletsels via kijkoperatie (arthroscopie).